34 thoughts on “Sidang media khas Anwar Ibrahim

  1. anwar tiada apa pun sebarang jawatan dalam government just MP sahaja…kena perlu lebih2 ma..sebab u president pkr kah…u pergi buat kerja dulu janji u di tempat u..sebelum menang prk u janji pembangunan janji macam2..sekarang apa pun tiada cerita tempat u..sibuk mahu jadi PM saja..gila kuasa kah..tempat u pun u tak boleh jaga..lagi mahu jaga negara…tun kerja keras ma mahu tadbir negara bukan macam u..sibuk PC saja tiap hari untuk apa..sohai

  2. 2thn, 3thn skrng ckp tk sampai 3thn, FAHAM!!! macai PKR? ATOK pegang PM lagi 30thn, PM sampai mampos…. abg non, azmin dan ahli PKR sila menjobo buat selamanya….🤣🤣🤣

  3. BERSANGKA BAIK!
    Jangan hanya melihat KEBURUKAN ORANG*, kerana seburuk-buruk orang itu, *ADA 1001 KEBAIKAN dia yang kita tidak pernah lihat!. Semakin banyak kita BERSANGKA BAIK maka Jiwa kita akan Tenang , lebih Ikhlas dalam Bergaul!. lebih banyak Kebaikan, lebih banyak Kasih Sayang dan lebih banyak Perhatian!.

    *CAKAP baik-baik!
    *FIKIR baik-baik!
    *SANGKA baik-baik!
    *BUAT baik-baik!
    *DOA baik-baik!
    *MINTA baik-baik!
    *LIHAT baik-baik!
    *DENGAR baik-baik!
    *MAKAN baik-baik!

    IN SHAA ALLAH, ALLAH DATANGKAN SEMUA YANG BAIK-BAIK. AAMIIN……

  4. Yg ni den xphm.
    Apsl yg seko ni gile kemaruk weh nk jd PM… Apo kebagusan die ni. Hebat sgt ke? Ya Allah. Lindungilah kami dari bala bencana

  5. Ko sembang jaaaa melangit kenciiinnnnggggg melelehhh hancingggg. Atok tu pulop kencing atas pala ko nuarrr. 🤣🤣

  6. Wahai manusia yg lemah jangan la asyik kutuk dan hina manusia sejenis kita ….nnt kita juga yg menyesal nk jawap dgn pencipta alam…. sebenarnya kite ni suka mengeluarkan aib org…..mcm la tidak ada aib sendiri….aku pun bukan penyokong anuar ni …tp aku pun tidak akan kutuk dia sbb aku tidak duduk semeja dan mkn sepinggan dgn dia so kita mmg tidak tau cerita sebenar akan dia semua dgn daripada org lain…..kita jaga aib orang Allah akan jaga aib kita…..tq

  7. Kann elok jd tpm skrg.nanti huru hara lg.mmg sikap melayu suka berlengah lengah,bila isu besar baru sibuk nak tunjuk diri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *